USB Not Detected - app_usb_aud_mic_array

If you have a simple question and just want an answer.
SimonFirstTimeXmos
Member
Posts: 13
Joined: Fri Sep 29, 2017 8:45 am

Re: USB Not Detected - app_usb_aud_mic_array

Postby SimonFirstTimeXmos » Fri Oct 20, 2017 11:22 am

Currently trying to ship it back to supplier before ordering a replacement.
User avatar
Ross
XCore Expert
Posts: 768
Joined: Thu Dec 10, 2009 9:20 pm

Postby Ross » Wed Oct 25, 2017 10:39 am

Firmware version 6.19+ must be used.
niruyadla@gmail.com
Member
Posts: 12
Joined: Thu Oct 12, 2017 8:04 pm

Postby niruyadla@gmail.com » Wed Oct 25, 2017 8:22 pm

Download "sw_usb_audio-[sw]_6.15.2rc1.zip" from the below link
http://www.xmos.com/support/software/uac2

And replace module_xud with the below one
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Then generate "app_usb_aud_mic_array_2i8o2.xe" firmware file with the above combination using xtimecomposer

Now you must be able to find XMOS USB 2.0 audio device on your windows PC.

Note: Makesure you have installed windows driver from the below link (TUSBAudio control panel)
http://www.xmos.com/support/usb-audio-driver-support


As well you can find xe files from here
https://drive.google.com/drive/u/0/fold ... TdLbGdxbmM
5tingtowin
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Oct 28, 2017 5:05 am

Postby 5tingtowin » Sat Oct 28, 2017 5:11 am

please help me, i replace module_xud by file following the link https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing ,then i import the project into xTIMEcomposer , i build it with error , it can't build formally , how to fix them?
niruyadla@gmail.com
Member
Posts: 12
Joined: Thu Oct 12, 2017 8:04 pm

Postby niruyadla@gmail.com » Mon Oct 30, 2017 6:31 pm

Please use all these and build firmware
https://drive.google.com/open?id=0B9VBx ... 25udWNxU1U

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests