Forum eats posts

Non-technical related questions should go here.
User avatar
segher
XCore Expert
Posts: 843
Joined: Sun Jul 11, 2010 1:31 am
Contact:

Forum eats posts

Postby segher » Fri Mar 23, 2012 2:04 pm

Whenever I try to write a long reply on this forum, when I'm done and
hit "preview" or "submit", my text disappears into the void. It never happens
with short replies. Perhaps this is some timeout, if you take more than
10m or 15m or so to reply, it just dumps you back at the original "reply"
screen? If so, can that timeout be removed please, or at least set to something
more sane like 48h?

Thanks,


Segher
User avatar
phalt
Respected Member
Posts: 298
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Contact:

Postby phalt » Mon Mar 26, 2012 11:49 am

segher wrote:Whenever I try to write a long reply on this forum, when I'm done and
hit "preview" or "submit", my text disappears into the void. It never happens
with short replies. Perhaps this is some timeout, if you take more than
10m or 15m or so to reply, it just dumps you back at the original "reply"
screen? If so, can that timeout be removed please, or at least set to something
more sane like 48h?

Thanks,


Segher


I'll see what I can do.
User avatar
phalt
Respected Member
Posts: 298
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Contact:

Postby phalt » Tue Mar 27, 2012 3:54 pm

Think I got this solved now. Doubled the session time out.
User avatar
segher
XCore Expert
Posts: 843
Joined: Sun Jul 11, 2010 1:31 am
Contact:

Postby segher » Tue Mar 27, 2012 9:46 pm

Great, thank you!

Are you sure double is good enough though? How long was it?
The thing that makes this real nasty is that you completely lose
whatever reply you have typed, when it took you a long time to
do type, not fun :-P
User avatar
phalt
Respected Member
Posts: 298
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Contact:

Postby phalt » Wed Mar 28, 2012 9:47 am

segher wrote:Great, thank you!

Are you sure double is good enough though? How long was it?
The thing that makes this real nasty is that you completely lose
whatever reply you have typed, when it took you a long time to
do type, not fun :-P


Yeah I've had the issue myself a few times and it is annoying.

Do you get a time out error message? I've increased it to 10 minutes, but I made modify the php timeout settings and not the forum settings instead if I can.
User avatar
phalt
Respected Member
Posts: 298
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Contact:

Postby phalt » Wed Mar 28, 2012 9:53 am

Well I've upped it to 7200 seconds now, which is two hours. That should be more than enough time to submit a reply!
User avatar
segher
XCore Expert
Posts: 843
Joined: Sun Jul 11, 2010 1:31 am
Contact:

Postby segher » Wed Mar 28, 2012 1:47 pm

phalt wrote:Do you get a time out error message?

No, it immediately puts me back at the reply screen, with all the
original contents, as if I hadn't typed anything.

Yes two hours is probably enough, thanks again!
User avatar
phalt
Respected Member
Posts: 298
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Contact:

Postby phalt » Wed Mar 28, 2012 3:45 pm

segher wrote:
phalt wrote:Do you get a time out error message?

No, it immediately puts me back at the reply screen, with all the
original contents, as if I hadn't typed anything.

Yes two hours is probably enough, thanks again!


That's really odd. I've searched for similar issues but they all had error messages. Hopefully this'll fix it.

Return to “General Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests