X
RSS YouTube LinkedIn Twitter XCore IRC

Search




Post new topic Reply to topic   [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Mar 23, 2012 2:04 pm 
User avatar
XCore Expert
Joined: Sun Jul 11, 2010 1:31 am
Posts: 675
Whenever I try to write a long reply on this forum, when I'm done and
hit "preview" or "submit", my text disappears into the void. It never happens
with short replies. Perhaps this is some timeout, if you take more than
10m or 15m or so to reply, it just dumps you back at the original "reply"
screen? If so, can that timeout be removed please, or at least set to something
more sane like 48h?

Thanks,


Segher


Top
Offline Profile View all posts by this user  
 
PostPosted: Mon Mar 26, 2012 11:49 am 
User avatar
Site Admin
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Posts: 268
segher wrote:
Whenever I try to write a long reply on this forum, when I'm done and
hit "preview" or "submit", my text disappears into the void. It never happens
with short replies. Perhaps this is some timeout, if you take more than
10m or 15m or so to reply, it just dumps you back at the original "reply"
screen? If so, can that timeout be removed please, or at least set to something
more sane like 48h?

Thanks,


Segher


I'll see what I can do.


Top
Offline Profile View all posts by this user  
 
PostPosted: Tue Mar 27, 2012 3:54 pm 
User avatar
Site Admin
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Posts: 268
Think I got this solved now. Doubled the session time out.


Top
Offline Profile View all posts by this user  
 
PostPosted: Tue Mar 27, 2012 9:46 pm 
User avatar
XCore Expert
Joined: Sun Jul 11, 2010 1:31 am
Posts: 675
Great, thank you!

Are you sure double is good enough though? How long was it?
The thing that makes this real nasty is that you completely lose
whatever reply you have typed, when it took you a long time to
do type, not fun :-P


Top
Offline Profile View all posts by this user  
 
PostPosted: Wed Mar 28, 2012 9:47 am 
User avatar
Site Admin
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Posts: 268
segher wrote:
Great, thank you!

Are you sure double is good enough though? How long was it?
The thing that makes this real nasty is that you completely lose
whatever reply you have typed, when it took you a long time to
do type, not fun :-P


Yeah I've had the issue myself a few times and it is annoying.

Do you get a time out error message? I've increased it to 10 minutes, but I made modify the php timeout settings and not the forum settings instead if I can.


Top
Offline Profile View all posts by this user  
 
PostPosted: Wed Mar 28, 2012 9:53 am 
User avatar
Site Admin
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Posts: 268
Well I've upped it to 7200 seconds now, which is two hours. That should be more than enough time to submit a reply!


Top
Offline Profile View all posts by this user  
 
PostPosted: Wed Mar 28, 2012 1:47 pm 
User avatar
XCore Expert
Joined: Sun Jul 11, 2010 1:31 am
Posts: 675
phalt wrote:
Do you get a time out error message?

No, it immediately puts me back at the reply screen, with all the
original contents, as if I hadn't typed anything.

Yes two hours is probably enough, thanks again!


Top
Offline Profile View all posts by this user  
 
PostPosted: Wed Mar 28, 2012 3:45 pm 
User avatar
Site Admin
Joined: Thu May 12, 2011 11:14 am
Posts: 268
segher wrote:
phalt wrote:
Do you get a time out error message?

No, it immediately puts me back at the reply screen, with all the
original contents, as if I hadn't typed anything.

Yes two hours is probably enough, thanks again!


That's really odd. I've searched for similar issues but they all had error messages. Hopefully this'll fix it.


Top
Offline Profile View all posts by this user  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic   [ 8 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest



Search for:
Jump to: