Setting up github project repos properly

Technical questions regarding the xTIMEcomposer, xSOFTip Explorer and Programming with XMOS.
teachop
Active Member
Posts: 47
Joined: Wed Feb 05, 2014 1:25 am

Setting up github project repos properly

Post by teachop »

I set up a computer for xTimecomposer. I cloned my repo on github in the workspace folder. That didn't work out too smoothly, I couldn't open or import the project. What needs added/fixed in this so somebody can clone it then open it in xTIMEcomposer?
https://github.com/teachop/xcore_neopixel_leds.git

Thanks for the help.


User avatar
sethu_jangala
XCore Expert
Posts: 589
Joined: Wed Feb 29, 2012 10:03 am

Post by sethu_jangala »

I am able to clone the repository and import it into the xTIMEcomposer without any issues. These are the steps which I followed to import the repository into the tool:
1. Clone the repository.
2. Create a fresh work space.
3. File --> Import --> Existing Projects into Workspace --> Next.
4. Select root directory (Browse) --> Choose the cloned github repository.
5. Click on Finish.
I am using xTIMEcomposer 13.0.2 Community version on OSX platform.

Sethu.
teachop
Active Member
Posts: 47
Joined: Wed Feb 05, 2014 1:25 am

Post by teachop »

sethu wrote:These are the steps...
It works correctly. I was picking the option "File System" and navigating to it instead of "Existing Project". Sorry and thanks for helping.