trying xconnect by two startkit , modifying xn file

New to XMOS and XCore? Get started here.
User avatar
mon2
XCore Legend
Posts: 1836
Joined: Thu Jun 10, 2010 11:43 am

Re: trying xconnect by two startkit , modifying xn file

Postby mon2 » Wed Sep 02, 2020 9:59 pm

On the Link E = Link4 relationship question, you will have to compare the schematic for the XCORE-200 Explorer Kit (where the pins are referenced as Link E) against the CPU datasheet where the same pins are referenced as Link 4. That is, same port pins are known as Link E in the kit and Link 4 in the datasheet.

See attached.
xcore_kit_links_review.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
etori90
Member++
Posts: 26
Joined: Thu Sep 05, 2019 6:49 am

Postby etori90 » Thu Sep 03, 2020 5:21 am

Thank you mon2
I think the problem that seperating flash file to two image files and downloading on the board will take too much time.
So I'm gonna move to next stage booting from link.
but customboard has not enough pin because it was made for network not using link.
so I'm considering making the pcb or connect 200 board with startkit.

and your xn files you uploaded before has same problem with me.
my error message was meaning this
first error(solved) then second error occur
solved second error then third error occur again...until 5th error
meaning I solved first to 4th error

but i don't know that the ways i solved are right. it has no error but not working at debugging or flashing.
when i debug the board's, led blink one time and turns off but xtimecomposer debug console is printing nothing
User avatar
mon2
XCore Legend
Posts: 1836
Joined: Thu Jun 10, 2010 11:43 am

Postby mon2 » Thu Sep 03, 2020 12:29 pm

etori90
Member++
Posts: 26
Joined: Thu Sep 05, 2019 6:49 am

Postby etori90 » Fri Sep 04, 2020 4:03 am

already followed that example for two startkits . similar problem

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests