XS1-L1 Datasheet errors

Technical discussions around xCORE processors (e.g. General Purpose (L/G), xCORE-USB, xCORE-Analog, xCORE-XA).
sjalloq
Active Member
Posts: 55
Joined: Tue Jan 12, 2010 1:49 pm

XS1-L1 Datasheet errors

Postby sjalloq » Thu Jan 14, 2010 10:17 pm

Hey there,

just wanted to check up a couple of problems I've spotted with the datasheet for the XS1-L1 64. I'm looking at document xs1-l1-64lqfp-ds.pdf, version 1.5.

On page 14/20, 4.7.2 has some missing text about the OTP memory. It reads, "This can be programmed using the JTAG interface or through external For further information...". Or through the external what?

Additionally, the datasheet states that the DEBUG I/O port should be pulled up with a 4K7 resistor (page 8/20). Yet the USB Audio reference design uses 47K. I realise that for this application with a single XS1 device that it isn't used, and that it may be a non-issue anyway, but I'd like to clarify which is the typo.

Thanks.
User avatar
paul
XCore Addict
Posts: 169
Joined: Fri Jan 08, 2010 12:13 am

Postby paul » Fri Jan 15, 2010 1:01 am

Hi sjalloq,

Thanks for spotting these potential issues - could you log them into the XMOS support system (aka "Contact Us" where they will be picked up by the relevant people. Please see http://www.xmos.com/support

Thanks!
Paul

On two occasions I have been asked, 'Pray, Mr. Babbage, if you put into the machine wrong figures, will the right answers come out?' I am not able rightly to apprehend the kind of confusion of ideas that could provoke such a question.
sjalloq
Active Member
Posts: 55
Joined: Tue Jan 12, 2010 1:49 pm

Postby sjalloq » Fri Jan 15, 2010 11:05 am

Ah sure, didn't see that before.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests