Migrating from XHRA to XU208

Sub forums for various specialist XMOS applications. e.g. USB audio, motor control and robotics.
jmag99
Active Member
Posts: 34
Joined: Tue Jul 20, 2010 9:45 pm

Re: Migrating from XHRA to XU208

Postby jmag99 » Fri Jun 28, 2019 3:55 pm

I just assumed not connect it since all of the documentation for the part says not to connect it if you are bus powered... I can add the connection (which I did for testing), but would be nice if this worked as the documentation says that it should.
jmag99
Active Member
Posts: 34
Joined: Tue Jul 20, 2010 9:45 pm

Postby jmag99 » Fri Jun 28, 2019 5:18 pm

For those wondering, xmos pointed me to the solution here:
https://www.xmos.com/developer/download ... 1.0%29.pdf

I will follow-up on this thread once I test and confirm that it works.
jmag99
Active Member
Posts: 34
Joined: Tue Jul 20, 2010 9:45 pm

Postby jmag99 » Fri Jun 28, 2019 7:19 pm

I can confirm that the above link is the fix for the VBUS issue. The link to the updated library is broken but can be found here:
viewtopic.php?t=7184

You just replace the modules with the new ones and do a clean build.
pasnew
Member
Posts: 14
Joined: Wed Jan 16, 2013 7:28 pm

Postby pasnew » Sun Jul 14, 2019 2:14 pm

Hi,

This link is once more broken....

Anyone have the working link ?
User avatar
akp
Respected Member
Posts: 282
Joined: Thu Nov 26, 2015 11:47 pm

Postby akp » Mon Jul 15, 2019 1:14 pm

Seems to me that XMOS is deliberately making it difficult to retrieve high quality documentation about indepth technical details or old software that might be useful for some of us customers. I don't know why.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests